Klímavásárlás webhsopból: Miért ne tedd

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2020.02.19.

Cikkek

Miért ne vegyél klímát webshopból


Klíma webshopból: miért ne

A klímavásárlást jobb, ha nem webshopban intézed, hiszen igencsak bajban lehet utána. Miért mondjuk ezt? A szakértő segít részletezni!


Hogyan szereled fel?

A klímaberendezést nem fogod tudni magadnak otthon beszerelni. A klímaszereléshez igen speciális eszközökre van szükség, hiszen a falat is át kell fúrni és a kültéri egységet sem mindegy hova helyezed el. Pláne, ha panellakásról van szó. Jobb, ha a klímaszerelőre bízod ezt, hogy megfelelően működhessen a klímád. 

 

Klímaszerelő: nem biztos, hogy jól jársz

Ha ugyan megrendeled webshopból a klímádat, majd felhívsz vele egy klímás céget és csupán klímaszerelést kérsz tőlük, nem biztos, hogy jól jársz. Azok a szakemberek, akik webshopból rendelt klímát szerelnek fel általában nem vállalják a garanciát a szerelésre, hiszen nem tőlük rendelted a klímát, így ráfoghatják akár az eszközre is a hibát. 

 

Garancia

Ugyan a gyártók és a webshopok adnak egy pár év garanciát a klímaberendezésre, mégsem fogsz vele jól járni. Ha elromlana ezidő alatt a klímaberendezés csakis úgy él a garancia, ha visszaveszik a berendezést, amely plusz leszereléssel, és díjakkal jár. Egy komplex klímaszerelő cég esetén ilyennel nem kell foglalkoznod, mivel ők mindenben a segítségedre lesznek! 

Szerző: SzSz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.