Klíma kiválasztása 2020-ban: szakértői segítséggel

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2020.03.18.

Cikkek

Milyen klímát vegyél 2020-ban?


klíma kiválasztás

Szakértői tanácsok és segítség a klíma kiválasztásához 2020-ban. Melyik márka a legjobb? Mire figyeljünk? Segítünk!


Energiatakarékosság

A legjobb, ha energiatakarékos klímaberendezést választunk, hiszen így elkerülhető a túlzott villanyszámla emelkedés. Emellett pedig környezetünkre is odafigyelünk, mivel kevesebb a környezetszennyezés az energiatakarékos klímával. Figyeljük a klímák jelzéseit és keressük az A+ vagy az A++ -os klímákat. 

 

Teljesítmény

 A klíma teljesítményét is vegyük figyelembe a kiválasztásnál, hiszen nem mindegy mekkora szobát szeretnénk lehűteni vagy épp befűteni. Egy kisebb szoba esetében elegendő a 2,5kW-os klímaberendezés, de már egy amerika konyhás nappalihoz egy nagyobb teljesítményű klímára lesz szükség. Ezesetben a 3,5kW-os berendezés az ajánlott. Ennél nagyobb teljesítményű klímák már ipari egységekbe szükséges, amelyben azonban segítenek a klímaszerelők.

 

Kényelmi funkciók

A klímaberendezés kiválasztásakor érdemes megnézni a klíma funkciót is, hiszen, ha például a hálószobába szeretnénk klímát, az éjszaka folyamán nem szeretnénk hangzavart. A mai klílmaberendezések már olyan funkciókkal vannak ellátva, mint a csendes üzemmód, éjszakai üzemmód, vagy automatizálás. Ezekkel mind saját kényelmünket helyezik előtérbe a gyártók, élvezetessé tenni a mindnnapi klímahasználatot. 

 

A szakértő segít

A legjobb azonban a klíma kiválasztása során, ha a profi klímaszerelő segítségét kérjük. A klímaszerelés előtt a BudaKlímánál ingyenes helyszíni felmérést végeznek el, illetve az ügyfél igényeit is felmérik, ezáltal egyénre szabott árajánlatot kapnak az ügyfelek az adott klímaberendezésre is. 

Kérd segítségüket és ajánlatukat ide kattintva: klímaszerelő Budapest

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.