Így érhetsz el több vásárlást webáruházadban!

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2019.03.27.

Cikkek

Webáruház marketing tippek


Webáruház marketing

Webáruház tulajdonosként mindenki több vásárlást szeretne weboldalán elérni. Ehhez több elemre is szükség van, hogy vásárlásra ösztönözzük a látogatókat. Erre hoztunk most pár tippet, hogyan növeld konverzióid számát! 


Használj CTA gombokat 

Weboldaladon a legjobb vásárlásösztönző a CTA (Call-to-Action) gomb lehet, amelynek könnyen elérhetőnek kell lennie. Ezeket érdemes úgy elhelyezned az oldalon, hogy jól láthatók maradjanak, azonban ne legyenek túl hivalkodóak sem. Persze, ügyelj arra is, hogy mobilon egyaránt jól mutassanak. 

 

 

Mobilos optimalizálás

Ha már itt tartunk, akkor ez is elengedhetetlen része weboldaladnak. Mivel a felhasználók nagyrésze mobil eszközén böngészik az interneten, erre is fel kell készülnöd. Tehát, hogyan legyen több vásárlóm? Ha felkészülök a trendekre weboldalammal mobil nézetben egyaránt. 

 

 

Sebesség

Weboldalad betöltési sebessége fontosabb, mint gondolnád. A felhasználók 3 másodpercnél tovább nem szeretnek várni egy oldal betöltésére. Ha ennél több időbe telik, még weboldalad betölt, nagy valószínűséggel a felhasználók nem várják meg és el is hagyják oldalad. Ellenőrizd mindig webhelyed sebességét minden eszközön! 

Szerző: SzSz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

Inverteres klíma

Tovább


Melyek a legújabb technológiák a klímák világában, amellyel még komfortosabban érezhetjük magunkat otthonunkban? Hát az invereteres klímák. De mi ez pontosan? 

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.