Melyik a legjobb drón 2020-ban: ezek 2020 legjobb drónjai

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2020.02.19.

Cikkek

Melyik a legjobb drón 2020-ban?


Legjobb drónok 2020

A drónozás egyre népszerűbbé kezd válni. Régebben még egészen ritkaságnak számított, ha egy drón elrepült a fejünk felett, ma azonban ez teljesen megszokott. Hozzászoktunk már, hogy az élet különböző területein drónokat használnak, például, ha egy nagyobb eseményt szerveznek, akkor szinte biztos, hogy fognak drónokkal fotózni. Annyiféle drón van már, mégis milyet érdemes venni 2020-ban?


Ilyen drónt érdemes választani 2020-ban

Egyértelműen a legjobb döntés egy DJI drón vásárlása, hiszen a kínai márka a legjobb jelenleg a piacon, és véleményünk szerint hobbi kategóriában nekik vannak a legjobb drónjaik, ár-érték arányban. A kérdés tehát már csak az, hogy egészen pontosan melyik drónt érdemes választani a termékpalettájukról.

 

A tavalyi év nagy befutói

A tavalyi év legnagyobb befutói egyértelműen a DJI Mavic 2 Zoom, és Pro voltak, amik egyértelműen nagy változást hoztak a hobbi drónozásban. Ár-érték arányban nagyszerű választás mindkettő. Rengeteg specifikum és nagy teljesítmény, mégis könnyű használhatóság jellemzi ezeket a készülékeket. Ráadásul a DJI Mavic 2 Zoom-mal nagyon szép légi felvételeket is lehet készíteni.

A tavalyi év nagy meglepetése

A tavalyi év másik nagy durranása a DJI-től a Mavic Mini volt. Ez, ahogy a nevében is látszik egy mini drón. Azonban kis szerkezete ellenére, nagyon sok mindent tud, és elég jó paraméterekkel is rendelkezik. A drón azért lett ilyen kicsi, mert a 249 grammos szerkezetével még éppen az alatt a határ alatt van, ami alatt még nem kell semmiféle engedélyt beszerezni. Tehát ezt az egészen jó teljesítményű drónt mindenféle engedély nélkül lehet reptetni.

 

A jövő üdvöskéje

De mielőtt elhamarkodottan döntenél, meg kell, hogy súgjuk, hogy úgy tűnik hamarosan érketik a DJI Mavic 3, ami még az eddigi drónoknál is jobb lehet. Hogy milyen specifikációkra, és teljesítményre lehet számítani, azt egyelőre nem tudjuk, de bízunk benne, hogy akkora meglepetést fog okozni, mint az elődjei. 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.