Bemutatjuk a jó vezető legfőbb ismérveit.

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2017.08.08.

Cikkek

A jó főnök ismérvei


ilyen a jó főnök

A te főnöködre jellemzőek az alábbi tulajdonságok? Hepciás vagy inkább segítőkész? Barátságos vagy inkább ellenséges? Az alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük a jó főnök ismérveit


Egyértelműen elmondja az elvárásait, s azt számon is kéri

 

Egy jó főnök terveit és igényeit egyértelműen az alkalmazott tudtára adja, s nem követelőzik a megbeszélt határidő előtt, valamint amiatt ami a munkavállaló munkaköri leírásában nem szerepel.

 

Egy jó főnök dicsér

 

Amennyiben munkánkban eredményesek vagyunk, feladatunkat tökéletesen elvégezzük, akkor – bár ez a kötelességünk, és az érte járó dicséret a keresetünk – a jó főnök dicsérettel is honorálja igyekezetünket. Ezzel is ösztönözve bennünket a további maximális teljesítményre, valamint sokkal emberibbnek is tűnik ezáltal a vezető. 

 

Gondoskodik a kollégák közti harmóniáról

 

Nehéz dolga van a vezetőségnek, ha a munkavállalói közötti harmóniáról kell gondoskodnia, hiszen idejének javarészét nem a közvetlen társaságukban tölti. A vezetőség előtt pedig hajlamosak a dolgozók a legjobb formájukat adni, így sokszor nincs is nyoma annak a főnök számára, hogy bármelyik kolléga kellemetlenül érzi magát az adott közegben. 

 

Erre való a csapatépítés, vagy a csapatépítő tréningek, amelyek megnyilvánulhatnak egy esti italozásban, egy kirándulásban vagy akár egy játékos feladatokkal teletűzdelt hétvégében. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.