Ford Mustang GT - Az igazi autó

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2018.05.21.

Cikkek

Ford Mustang GT 2018


Ford Mustang GT

A Ford Mustang GT egy szinte tökéletesnek mondható autó, szép formával, minőségi alkatrészekkel, az utak legnagyobb lovasai számára is megfelelő erősségű izom motorral, egyszóval megfogó sportautó, amely széles körben kedvelt.


Ford Mustang GT – Olcsó luxus

A Ford Mustang GT azért tud ekkora érdeklődést fenntartani maga körül, mivel annak ellenére, hogy milyen nagyszerű autó, az ára mégis elfogadhatónak mondható a hasonló kategóriás társaival szemben. A Ford Mustang GT 2018-as modellje már 12,5 millió forinttól elérhető, ami igen kecsegtető a közép-felső réteg számára is, akik egy kis luxusra és figyelemre vágynak.

 

Ford Mustang GT 2018 tulajdonságai

A vezetési élménye kiemelkedő, hiszen ki ne szeretne a V8-as motorral ellátott, 5 literes, 450 lóerős autóban 4,3 másodperc alatt 100-ra gyorsulni? Szerintem magától értetődő, hogy miért is vágynak annyian az új Mustangra. Az autó súlya 1,65-1,81 tonna között mozog kiviteltől függően, az üzemanyag tartálya 61 literes, ami viszont nem túl nagynak mondható egy ilyen motorral rendelkező gépjármű számára, körülbelül 15 literes átlagfogyasztás mellett. A jármű 10 sebességes automata váltóval rendelkezik, ugyanakkor azoknak, akik szeretnek manuálisan váltani, 6 sebesség áll rendelkezésre.

 

Ford Mustang GT 2018 – Extrák

Számos extra van az új modellben, amelyek igazán hasznosak tudnak lenni. Ilyen például a gyalogosérzékelő automata vészfék, vagy a sávtartó asszisztens. 12 colos digitális műszerfallal rendelkezik, ami csodálatos látvány a vezető és utasok számára egyaránt. Állítható a színe is, illetve a különböző kijelzőknek az elhelyezkedése igény szerint. A kipufogó hangja átkapcsolható csendes üzemmódra, ha nem szeretnénk nagy feltűnést kelteni. Az autó hallgat a hangvezérlésre és természetesen igen kifinomult navigációs rendszerrel is rendelkezik.

 

Ford Mustang GT MagnaRide rendszere

A 2018-as sportautóban már be van szerelve a MagnaRide rendszer, amely a legéscsillapítás új generációját jelenti. A felfüggesztés négy sarkát képes egymástól függetlenül mozgatni, így a legélesebb kanyart is gyerekjáték bevenni.

 

Összegzés

Minden olyan személynek ajánlom az új Ford Mustang GT-t, aki szereti a gyorsaságot, a kényelmet és luxus kiegészítőket a gépjárműben, ezek mellett pedig nem szeretne vagyonokat költeni az autó megvéteére.

Szerző: Gergely Ferenc

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

Inverteres klíma

Tovább


Melyek a legújabb technológiák a klímák világában, amellyel még komfortosabban érezhetjük magunkat otthonunkban? Hát az invereteres klímák. De mi ez pontosan? 

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.