Jön a DJI Mavic 3 drón?

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2020.01.31.

Cikkek

Jön a DJI Mavic 3 drón?


Ilyen lesz a DJI Mavic 3 drón?

A kínai drón óriás a tavalyi évben mutatta be két nagysikerű drónját a DJI Mavic 2 Pro-t, és DJI Mavic 2 Zoom-ot, és feltételezések szerint e 2 remekmű után idén még egy ennél is jobbat kaphatnak a drónozás elkötelezettjei. A várakozások szerint idén január végén ugyanis bemutatásra kerül a Dji Mavic 3. Azt még nem tudni, hogy ennek is 2 változata lesz e. Nézzük mire kell számítani!


Milyen lesz a DJI Mavic 3?

De vajon még mire lehet számítani? A tavalyi évben a DJI elég magasra tette a lécet, de a DJI Mavic 3-mal  biztosan megugorják, vagyis erre számítunk. Persze kérés az is, hogy most is két vonalon indulnak-e el, mint az előző esetben, vagy csupán egy drónra lehet számítani? De felmerül az a kérdés is, hogy hova tudják még fokozni a tvalyi drónok teljesítményét, és funkcióit.

 

Mi ezt várjuk a DJI Mavic 3-tól

Egyelőre még nem rendelekezünk mi sem túl sok információval az új drónnal kapcsolatban, de van egy-két sejtésünk, hogy mire is lehet számítani pontosan. Mi arra számítunk, hogy kicsivel jobb videóminőséget fog adni, legalább annyira jót, mint a DJI Phantom 4 Pro, de egyesek szerint a kamra apró hibáit is orvosolni fogják, ami remek hír. Továbbá a DJI Mavic 3-ba az új ActiveTrack 3.0 is belekerül majd.  Bizonyos források szerint a DJI Mavic 3 egy új OcuSync (3.0) rendszert használ majd, azonban frissebb értesülések alapján szinte biztos, hogy továbbra is az OcuSync 2.0-át használja majd az új drón, úgyhogy ez egyelőre rejtély. Azonban reméljük hamarosan nyilvánosságra kerül majd az új drón, és akkor bővebben be tudunk számolni róla. 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.