Így készíts jó minőségű képeket és videókat utazásod során: használj fotóstabilizátort

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2019.09.25.

Cikkek

Így készíts jó minőségű képeket és videókat nyaraláson!


Kamerastabilizátor használata fotózáshoz

Manapság már a nyaralás egyet jelent az élmények megörökítésével. Ki emlék gyanánt, ki pedig a közösségi médiára szeretne jobbnál-jobb felvételeket készíteni. Ehhez már nem kell külön kamerát és fényképező gépet magunkkal cipelni, elég az okostelefonunkat előkapni a zsebünkből és már kész is a kép Instagramra, vagy a nappali falára. De ez tényleg ilyen egyszerű?


Ne maradj le egy képért értékes pillanatokról!

 

Valójában számtalan értékes pillanatról maradunk le azért, hogy elkészítsük a tökéletes képet. Veled nem volt még olyan, hogy percekig kerested a tökéletes beállításokat egy nevezetesség előtt, hogy tényleg olyan képet készíts, ami minden szépségét kiemeli a helynek, de végül mégsem sikerült tökéletesen a kép? Vagy hogy egy videót szerettél volna készíteni, de végül csalódott lettél, mert az egész elmosódott? 

 

Íme a megoldás a problémára

 

Ha te is szeretnél valóban jó minőségű felvételeket készíteni? Akkor erre megoldás egy kamerastabilizátor. Utazáshoz legjobb olyat választani, ami összecsukható és nem foglal el sok helyet. A DJI Osmo Mobile 3 okostelefon kamerastabilizátor vékony, összehajtható kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen utazásra magaddal vidd. A súlya csupán 405 gramm, úgyhogy biztos nem ettől lesz nehéz a táskád

 

Miben segít a DJI Osmo Mobile 3?

 

Három különböző tengelyen stabilizálja mobiltelefonodat, ennek köszönhetően pedig te nagyon egyszerűen filmekkel vetekedő minőségű videókat készíthetsz. Nincsenek többé elmosódott épek, és homályos videók! A stabilizátor minden mozdulatodra valós időben reagál, így neked csak a pillanatot kell élvezned.

 

Az Osmo használata nem bonyolult

 

Nem kell megijedned a használata nagyon egyszerű és praktikus. Ebben a képstabilizátorban már nagyon sok kényelmi funkció van. Akár egy kézzel is vezérelheted, így könnyedén készíthetsz akár selfieket, panoráma képeket, vagy timelapse videókat is, a hagyományos videó felvétel mellett. Hidd el, mindenki a te képeidet és videóidat fogja csodálni.
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

ilyen a legújabb DJI Mavic Mini

Mindent a DJI Mavic Mini drónról


Nemrég jelent meg a DJI Mavic Mini, aminek a különlegessége, hogy éppen akkora, hogy a játék kategóriába tartozzon, és ne kelljen rá engedély vagy regisztráció. Azonban ennek ellenére elég komoly paraméterekkel rendelkezik. Lássuk milyen!

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.