5 tipp legénybúcsú szervezéséhez: ezeket a tanácsokat fogadjátok meg, ha legénybúcsút szerveztek

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2020.02.28.

Cikkek

5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!


5 tanács legénybúcsúhoz

Legjobb barátod beadta a derekát, és megnősül? Te szervezed a legénybúcsút? Adunk néhány szuper tanácsot, hogy méltó módon búcsúztassátok el eddigi legényéletét. Íme 5 tipp legénybúcsú szervezéséhez!


Döntsétek el mikor!

Először is találjatok egy megfelelő napot, amikor mindenki rá ér, és senkinek sincs dolga más nap sem. Hiszen egyszer van ilyen egy életben, nem lenne kellemes, ha valaki azzal rontaná a hangulatot, hogy neki holnap korán kell kelnie, ezért visszafogja magát. Nem célszerű az esküvő előtt napokat sem választani, hagyjatok időt a pihenésre is. A legjobb, ha összehangoljátok a lánybúcsú időpontjával.

 

Döntsétek el milyen programok lesznek!

A programok kiválasztásánál a vőlegény preferenciáit vedd figyelembe. Van valami különös hobbija, esetleg valami régi vágya. Mondjuk régóta ki szeretné próbálni a tandem ugrást, vagy imádja a vadvízi evezést? Ezek nagyon jó alapot szolgálnak a napközbeni eseményekhez! Este pedig kezdetét veheti a szórakozás, persze csak egy finom vacsora után. Ehhez remek helyszínt szolgál a belvárosban található Grey Goose Restaurant & Bar, ide kattintva tekintsétek meg az ajánlatukat: legénybúcsú helyszín Budapest!

 

Szervezzetek vicces feladatokat

Egyetlen legénybúcsú sem telhet el egy kis móka nélkül, szervezz vicces feladatokat, még egyszer utoljára szivassátok meg a vőlegényt az esküvő előtt, hiszen ki tudja mikor lesz erre legközelebb is alkalmatok. Rengeteg ilyen tesztet, illetve kihívást lehet találni az interneten, amit kicsit átalakítva fel tudtok használni. De azért ne veszélyeztessétek senki testi épségét, gondolunk itt olyanra, hogy ne kelljen részegen sehova felmászni!

 

Így osszátok el a költségeket

Egy legénybúcsú nem kis költség, de hát nem ilyenkor kell spórolni, nem igaz? Nem kell senkinek magára vállalni a költségeket, a résztvevők között oszd el arányosan, persze a főlegényt hagyd ki a számolásból. Bármilyen költség felmerül, kérdezd meg a meghívottakat, hogy számukra nem okoz-e gondot, így biztosan a végén nem lesz probléma az elszámolásnál.

 

Figyelj oda a vőlegényre!

Az egész legénybúcsú során a szervezőnek kell odafigyelni a vőlegényre, hogy legyen bármilyen jó a hangulat, és érezze bármilyen jól magát, ne lépjen át bizonyos határokat, és ne csináljon olyan dolgokat, amit később megbánhat! Ezt vedd figyelembe a szervezésnél is! 
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.