Ezeket soha ne tedd egy lánybúcsún, hacsak nem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni!

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2017.08.22.

Cikkek

Kellemetlenségek, amelyek a lánybúcsú alkalmával megeshetnek velünk


lánybúcsú bakik

Egy lánybúcsú remek alkalom arra, hogy búcsút vegyünk a pártában töltött évektől, ugyanakkor sokan hajlamosak átesni az ünneplésben a ló túloldalára. Most megmutatjuk, hogy mit ne tegyél, ha nem akarsz másnap szégyenkezni!


Ne igyál túl sokat!

 

Tudjuk, könnyű ezt mondani, amikor a játékos feladatok zöme sokszor e köré épül…

 

Szeretnéd felejthetetlnenné tenni ezt az estét, de ha nem vigyázol az alkohollal, akkor könnyen előfordulhat, hogy a sötétség homályába vész az egész este. 

 

Ha nem vigyázol az alkoholfogyasztásra kellemetlen szituációkba keveredhetsz, és ennek hidd el, hogy nem fogsz örülni másnap! Kedves barátnőid minden egyes eseményt dokumentálni fognak, és hacsak nem szeretnél szégyenkezve az oltár elé állni, akkor jó, ha mértéket tartasz ezen a téren!

 

Ne menj bele a flörtölésbe!

 

Tudjuk, a petrezselyemárulás és a pikáns feladatok ezt nem sokszor teszik lehetővé, de azon túlmenően ami a játékba belefér ne bonyolódj bele alkalmi flörtökbe!

 

Mérlegeld a helyzetet: szükséged van erre egyáltalán? Most készülsz összekötni az életedet álmaid szerelmével. Felejtsd hát el!

 

Nem kötelező azonban vad bulit tervezni lánybúcsú alkalmával. Amennyiben inkább egy diszkrét beszélgetős estével szeretnél búcsút venni szingli éveidtől, akkor ezt időben tudasd barátnőiddel is, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe.

 

A tökéletes lánybúcsú helyszín Budapesten hát a te igényeid szerint kerüljön kiválasztásra, a programokkal és feladatokkal együtt!

 

 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.