2019-ben így növelheted weboldalad forgalmát!

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2019.05.07.

Cikkek

Hogyan növeld webhelyed forgalmát?


weboldal forgalom növelés

2019-ben egy vállalkozás weboldala az egyik legfontosabb az online térben, hiszen rengeteg információt gyűjthetünk ki belőle. Sok vállalkozás erre építi bevételi forrását is, így mindenképp lényeges, hogy növeljük honlapunk forgalmát. 2019-ben ezt hogyan tegyük? Mutatjuk!


  1. Használj remarketinget

Aki már ellátogatott weboldaladra vagy közösségi média felületeidre, valószínűleg potenciálisabb vásárló, mint gondolnád. Ezért érdemes remarketing listákat létrehozni és gyűjteni, hogy ezeket a felhasználók meg tudd győzni a későbbiek folyamán és olyan tartalmakkal bombázd őket, amelyek rájuk szabottak. 

 

  1. Linkelj saját magadra

Nos, ez talán nem meglepő, de minden kommunikációs felületeden linkeld be a legfontosabb aloldalaidat. Hogyan legyen több vásárlóm? Hát így! A kapcsolat, ajánlat és egyéb létfontosságú aloldalak mindig legyenek a felhasználók szeme előtt, hogy minél könnyebben tudjanak konvertálni. 

 

  1. Használd a videomarketing erejét

2019-ben a videós tartalmak a legértékesebbek, és a legnépszerűbbek egyaránt. Használd fel ennek erejét és hozz létre érdekes, tanulságos videókat, amelyben akár márkádat mutatod be, akár kulisszák mögötti pillanatokat, a lényeg, hogy aktivitást váltson ki az emberekből. Ezeket a tartalmakat pedig használd fel mind közösségi média felületeiden, mind a weboldaladon egyaránt. 

 

  1. Válts ki nagyobb aktivitást

A közösségi médiában már nem a követőid vagy kedvelőid száma a lényeges, hanem az aktivitás. Az algoritmusok is azokat a tartalmakat hozza előtérbe, amelyek nagy aktivitási számot mutatnak, hozzászólás és kedvelés terén egyaránt. Készíts olyan tartalmakat, amelyek minél több hozzászólást generálhatnak, így kérdezz és aktivizáld követőid! 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

Kamerastabilizátor használata fotózáshoz

Kamerastabilizátor használata utazáshoz


Manapság már a nyaralás egyet jelent az élmények megörökítésével. Ki emlék gyanánt, ki pedig a közösségi médiára szeretne jobbnál-jobb felvételeket készíteni. Ehhez már nem kell külön kamerát és fényképező gépet...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.