Legjobb drón fotózáshoz: DJI Mavic 2 Zoom- a fotósok kedvenc drónja

Hirdetés

Öngyulladás

Gyúlékony anyagoknál észlelt jelenség, hogy normál légkörben egy adott hőmérsékleten az oxigénnel intenzív, önnfenntartó reakcióba lép, mely égésként jelentkezik.[1] Ezt nevezzük öngyulladási hőmérsékletnek, vagy gyulladáspontnak. Ezeknél az anyagoknál a lobbanáspont nem értelmezhető, mert vagy nincs folyékony állapotuk, vagy már előtte felemészti őket az intenzív Redoxireakció.

Hirdetés

2020.01.31.

Cikkek

DJI Mavic 2 Zoom- a fotósok kedvenc drónja


Legjobb drón fotózáshoz: DJI Mavic 2 Zoom

Komolyabban érdeklődsz a fotózás iránt, és megfordult a fejedben, hogy drónnal készíts különleges légi felvételeket, de nem tudod melyik drónt válaszd? Van egy jó hírünk, a tavalyi évben megjelent a minden kétséget kizáróan legjobb drón erre a célra. A DJI Mavic 2 Zoom 14 megapixeles kamerájával, illetve négyszeres nagyításával tűnik ki versenytársai közül. Nézzük miket tud ez a drón!


Miért olyan különleges a DJI Mavic 2 Zoom?

Eddig is voltak jó drónok, amikkel nagyszerű felvételeket lehetett készíteni, de ez a drón mégis mindent megváltoztat. Hogy miért? Zoom funkciójának segítségével olyan épületek, tájak, álatok megközelítése is biztonságos lehet, amit eddig lehelten volt megközelíteni. Nem csak a jó kamerájával tűnik ki a DJI Mavic 2 Zoom versenytársai közül, hanem azzal, hogy a négyszeres zoomnak köszönhetően, az eddiginél még különlegesebb felvételek készítésére alkalmas.

 

Mit tud még a DJI Mavic 2 Zoom?

A DJI nem bízta a véletlenre, ha ez még mind nem lenne elég, akkor a fókuszsebességet is meggyorsította, nem is akármennyivel, 405-kal, pedig az elődje sem volt lassú ezen a téren. Valamint fókuszkövető rendszerrel is ellátta a drónt, ami nagy segítség videózás közben.

 

Azt is megemlítenénk, hogy ezzel a drónnal gyönyörű panoráma felvételeket lehet készíteni a magasból, akár 180°-ban.

 

Emellett a repülési idejét is meghosszabították további négy perccel az előző verzióhoz képest, így összességében 31 percre nőtt a menetidő hossza. Ez pedig rengeteg videó, és kép elkészítését lehetővé teszi.

 

Az újítások és specifikációk ellenére nagyon könnyedén kezelhető a drón, ugyanis több felhasználó barát funkció is helyet kapott a szerkezetben. Ilyen például a Hyperlapse funkciója pedig rengeteg utómunkától kímél meg, ugyanis segítségével a drón stabil légi felvételeket készít, és automatikusan fel is dolgozza azokat.

 

De ez csak néhány példa az újítások közül!
 

Szerző: VN

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:

Kommentek


Hirdetés

A lobbanáspont mérése

A lobbanáspont mérésének kétféle alapvető módszere van: nyílt és zárt téri.

A nyílt téri lobbanáspontot mérő készülékben a mintát egy fűthető nyitott tégely tartalmazza, mely fölé a mérés során bizonyos időközönként lángot adnak. 

Szabványok

Az anyagok lobbanáspontját szabványos vizsgálati módszerek szerint határozzák meg. Ezek a vizsgálati eljárások meghatározzák a mérés elvégzéséhez szükséges berendezést, a vizsgálat kulcsfontosságú paramétereit, a vizsgálatot végző személy vagy automatizált berendezés által követendő folyamatot, és a vizsgálati módszer pontosságát

Házassági évforduló

Tovább


Ha igazán meg akarjuk adni a módját a házassági évfordulónknak – és miért ne akarnánk? – akkor menjünk valami igazán jó helyre, ahol minden igényünkre figyelnek.

TOP 3 évfordulós ajándék ötlet

Tovább


Az évforduló nagyon különleges alkalom, amihez különleges ajándék dukál. Mi pedig adunk néhány szuper évfordulós ajándékötletet, amiknek segítségével méltó módon ünnepelhetitek meg ezt a jeles alkalmat, és fejezhetitek ki az...

Gázok adott arányú keveréke belobbanáskor hirtelen, nagy energiájú reakciót hoz létre.